Gyermek programok

Témahetek

A szünidőben hetente változó, tematikus programokkal várunk benneteket a Klubkönyvtárban. Július négy hetét 4 témakörre osztottuk fel úgy, hogy minden héten más téma legyen porondon. 

1 hét: A kézműveskedés hete lesz, amely alkalmával különböző praktikus ötletekkel és trükkökkel ismerkedhettek meg. Fogunk rajzolni, társasjátékot varrni és még sok-sok klassz dolgot készítünk majd.

2. hét: Ezen a héten a sporté lesz a főszerep, különböző versenyeken vehettek részt velünk: lesz csocsóverseny, pingpongverseny, biliárd- és kosárverseny is.

3. hét: Ez a hét a társasjátékoké. Az intézmény társasaival lehet játszani, de ha valaki a sajátjával szeretne, természetesen hozhat. Kártyáink is rendelkezésetekre állnak egy-egy jó kis Snapszerhez, Kanasztához, Unohoz, vagy bármilyen általatok kedvelt kártyajátékhoz.

4. hét: Az utolsó héten a főzés kerül előtérbe, elő a fakanalakkal és a keverőtálakkal! Kedvelt, de egyszerűen elkészíthető finomságokat fogunk sütni-főzni; megtanítjuk, hogy kell palacsintát sütni, pudingot főzünk és kenyérlángost sütünk a kemencében, illetve a tudatos táplálkozás fényében tartunk majd egy salátanapot is. A héten a terítési etikettet és a tálalási fortélyokat is elsajátíthatjátok.

Gyere el, próbáld ki! Szeretettel várunk benneteket!